Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"THE ART OF THIS CENTURY" ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00!





ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/04 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞ ΜΥΛΩΝΑ!  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!


OPENING NIGHT OF "THE ART OF THIS CENTURY" EXHIBITION, AT MUSEUM ALEX MYLONA,ON MONDAY 11/04 AT 19.00! LOOKING FORWARD TO SEEING YOU ALL!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

“The Art of This Century” - Behind the scenes......

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "THE ART OF THIS CENTURY"
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/04 ΣΤΙΣ 19.00!!!!
    Περισσότερες φωτογραφίες  εδώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΤΣΗΣ


BLIND ADAM

DANIEL SUBKOFF































































ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

“10 + 1 HSP” & “The Art of This Century”


Το Μουσείο Άλεξ Μυλωνά – Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και ο Δημήτρης Αντωνίτσης παρουσιάζουν την έκδοση 10+1 HSP  για τα ένδεκα χρόνια δραστηριότητας του Hydra School Projects, τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00. Η έκδοση, πάντα στη μορφή του καθιερωμένου σχολικού τετραδίου, περιλαμβάνει επισκόπηση των 111 καλλιτεχνών που έχουν ήδη παρουσιάσει δουλειά τους στο χώρο του Σαχτούρειου Γυμνασίου της Ύδρας μέσα από το Hydra School Projects και έγινε εφικτή με την υποστήριξη της Atopos Contemporary Visual Culture και του Ινστιτούτου ITYS.

Με την ευκαιρία αυτή παρουσιάζονται σημαντικά έργα καλλιτεχνών, που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες εκθέσεις του Hydra School Projects, με τον γενικό τίτλο The Art of This Century και δημιουργούνται in situ στο χώρο του Μουσείου Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα. Συμπληρώνεται έτσι η προηγούμενη παρουσίαση Celebration (Μάρτιος 2010) για την επιτυχημένη συνέχεια της εκθεσιακής δραστηριότητας που αποτελεί πλέον εικαστικό θεσμό σε εθνικό επίπεδο. Στην έκθεση που θα διαρκέσει από τις 11 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου 2011 θα παρουσιαστούν εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην έκθεση συμμετέχουν οι:

Δημήτριος Αντωνίτσης, Στυλιανός Κοντομάρης, Ιωάννα Πανταζοπούλου, Νατάσσα Παπαδοπούλου, Blind Adam, Kirstine Roepstorff και Daniel Subkoff.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞ ΜΥΛΩΝΑ!

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ! 
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:)
ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MARIA MYLONA KYRIAKIDI'S EXHIBITION IS NOW OVER.  WE ARE SETTING UP A NEW GROUP SHOW.
MORE DETAILS TO COME IN THE NEXT POST:)